Navigáció: Kezdőlap / Erdélyi hírek / Cáfolja megszűnése hírét az Erdély FM

Cáfolja megszűnése hírét az Erdély FM

Hiába a nemrég szárnyra kelt híresztelések, nem szűnik meg az Erdély FM – állítja közleményében a rádió szerkesztősége. Mindezt abban a kontextusban kívánták közölni, hogy az RMDSZ-közeli sajtóban a napokban fontos változások történtek.
Olyan értesülések kaptak szárnyra a napokban, amelyek szerint megszűnik a marovásárhelyi központú, RMDSZ-közeli Erdély FM rádió. Ezt kívánta cáfolni kedden a rádió szerkesztősége azzal, hogy közleményt adott ki.

Eszerint a Janovics Jenő Alapítvány kuratóriuma nem foglalkozik az Erdély FM rádió megszüntetésének kérdésével. Megkeresésünkre Jakab Orsolya felelős szerkesztő megerősítette: „tudtuk szerint” nem szűnik meg a rádió, sőt hírszerkesztő, hírbemondó kollégát keresnek. Hozzátette, jelenleg átszervezés alatt áll a szerkesztőség, és valószínű, hogy ezután sem kap igazgatói megbízatást senki. A rádió volt igazgatója, Kelemen Ármin Attila ugyanis pár hónapja felmondott, és azóta sincs új igazgatója az Erdély FM-nek.

Jakab Orsolya a napokban a gyereknevelési szabadságra távozó Korodi Zsuzsanna helyett a szerkesztőség vezetését vette át.

Hajnal Csilla
székelyhon.ro

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére