Navigáció: Kezdőlap / Erdélyi hírek / Fiatalítás lesz a Néppárt elnökségében?

Fiatalítás lesz a Néppárt elnökségében?

Április 22-én tartja Székelyudvarhelyen tisztújító küldöttgyűlését az Erdélyi Magyar Néppárt. A megtartott megyei küldöttgyűlések során jelölt személyekből részben megújuló, megfiatalodó elnökség alakulása várható.
Zakariás Zoltán országos alelnök nem vállalt továbbiakban jelöltséget sem, döntése szerint ezután a Hargita megyei elnöki feladatkörét szeretné ellátni.

Ugyan még nem zajlott le az összes megyei küldöttgyűlés, de a jelenlegi állás szerint a következő személyek vannak jelölve alelnöknek: Székelyföld régión belül Taierling Johann Háromszékről, Kolcsár András, Sándor Lajos és Tőke Ervin Hargita megyéből és Bereczki Ferenc Maros megyéből, Közép-Erdélyben Soós Sándort, Partiumban Zatykó Gyulát és Csomortányi Istvánt nevezték meg.

Elnöki és alelnöki tisztségre is jelölték a párt két alapítóját, Szilágyi Zsolt jelenlegi elnököt és Toró T. Tibort, a Néppárt alapító elnökét.

Értesüléseink szerint a csütörtökön tartott bővített elnökségi gyűlésen elfogadták a Néppárt ifjúsági szervezetének javaslatát, miszerint létrehoznak egy ifjúsági alelnöki tisztséget, amelyre a Minta tesz jelölést.

itthon.ma

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére