Navigáció: Kezdőlap / Sport / Elszenvedte első vereségét az Avântul

Elszenvedte első vereségét az Avântul

Kikapott 3-1-re Zilahon a labdarúgó 3. liga 4. fordulójában a Szászrégeni Avântul. Az első vereség a szerdai, Románia-kupabeli kudarcot követi, azaz nem jött ki túlságosan jól ebből a kettős kiszállásból Dan Răzvan edző csapata, amely így a rangsorban mindössze egy pontra áll a kiesési övezettől, 5 ponttal a 9. helyet foglalja el. A szilágyságiak győzelme már az első félidőben körvonalazódott, amikor a 3. ligában újonc házigazdák kétgólos előnyre tettek szert, az egyik gól Crişan balszerencsés öngóljából született.

Újrakezdés után megpróbált újítani a régeni együttes, és David Potornak sikerült faragnia a hátrányból. A végjátékban azonban büntetőhöz jutottak a házigazdák, és ennek értékesítésével biztosították a három pontot.

A Szászrégeni Avântul a következő fordulóban a szintén újonc Sellemberki Viitorult fogdja pénteken 17 órától az Avântul stadionban.

Jegyzőkönyv
Labdarúgó 3. liga, V. csoport, 4. forduló: Zilahi SCM – Szászrégeni Avântul 3-1 (2-0)
Avântul: Bucin – Crişan, Merdariu, F. Pop, S. Chirilă, P. Luca, A. Luca, Murar, Covaciu, C. Chirilă, Bujor. Cserék: Vlasa, A. Pop, Pavel, Laczkó, Potor, Inţa, Horvath.
Gólszerzők: Culda (20.), Crişan (31. – öngól), Băican (87. – büntetőből), illetve Potor (73.)
Népújság

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére