Navigáció: Kezdőlap / Sport / Támogasd a csíkszeredai jégkorongozás 90 éves története alkalmával írt könyvet

Támogasd a csíkszeredai jégkorongozás 90 éves története alkalmával írt könyvet

Kedves Szurkolók!
A 2019-es év a csíki és egyben a székelyföldi jégkorongmozgalom szempontjából is nagy jelentőséggel bír, hiszen ezen évben ünnepeljük a hoki meghonosodását vidékünkön. Székelyföld egyik legrégebbi és jelen pillanatban is töretlen népszerűségnek örvendő klubjának a Szurkolói Egyesület is méltó emléket kíván emelni, amelynek fő pillére a Gyurka Csaba – Jégbe vésett történelem. A csíkszeredai jégkorongozás 90 éves története című munkája, amely Csíkszereda jégkorongos emlékeinek részletes, hiánypotló, aktualizált gyűjteménye. A közel 400 oldalas kiadvány számos fényképpel, érdekes interjúval fűszerezi a száraz történeti tényeket, emellett pedig úttörőként ismerteti a jelenlegi és régi szurkolói csoportokat, egy-egy miniinterjút is közölve azok vezetőivel, valamint, szintén elsőként, csokorba gyűjtve közli a mindenkori csíkszeredai klub szurkolói rigmusait, énekeit. .
2004 óta egyetlen nyomtatott anyag sem jelent meg a csíki hokiról, így jelen anyag aktualitásnak örvend, elsőként elevenítve fel az elmúlt eseménydús 15 évet, amelyben a csíkszeredai klub történelme legnagyobb sikereit elérte.
Az anyag nyomtatás előtt áll, viszont nagy szükségünk van az Önök, Ti támogatásotokra, hogy az a megfelelő példányszámban tudjon megjelenni. Ennek érdekében, a Liveevent csapatával közösen egy platformot hoztunk létre, amely az alábbi linken érhető el (https://szurkolokegyesulete.liveevent.org/), három támogatói csomagot kínálva minden segíteni vágyó részére. A támogatóinknak, a választott csomag függvényében dedikált példányt, reklámlehetőséget, ingyenes Liveevent bérleteket kínálunk.
Egyetlen kattintás számotokra, hatalmas segítség a Szurkolói Egyesület részére!
Köszönjük!

CSÍKSZEREDAI SPORTKLUB SZURKOLÓK EGYESÜLETE·

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére