Navigáció: Kezdőlap / Események / Év végi művelődési rendezvények

Év végi művelődési rendezvények

Az elkövetkezendő időszakban gazdag művelődési kínálatból válogathatnak a szászrégeniek. November utolsó hétvégéjén, 29-én, pénteken este 7 órától a szászrégeni Eugen Nicoară művelődési házban a kolozsvári Operettissimo együttes Mi, muzsikus lelkek című operettgálájára kerül sor. Jegyeket elővételben a művelődési ház jegypénztáránál válthatnak munkanapokon 9–17 óra között. Helyfoglalás a 0741-024-882-es és a 0757-109-450-es telefonszámon.

December 5-én 17 órától Törpék show-ja címmel dal- és versmondó verseny lesz a művelődési házban. A rendezvényt a 16. alkalommal szervezik meg óvodásoknak.

December 7-én a művelődési ház és a Humana Regun Egyesület a XI. alkalommal szervezi meg a Kemény János műkedvelő színjátszók találkozóját. Fellépnek: az erdőszentgyörgyi Bodor Péter színjátszó kör, a szászrégeni Fantázia, a Kemény János, a Csim-Bumm, a Vécsi kastély őrei és a Vadrózsa csoportok. Támogatók: Szászrégen önkormányzata, az RMDSZ és a Communitas Alapítvány.

December 9-én este 7 órától a nyárádszeredai Bekecs néptáncszínház Fehér foltok című előadását adja elő a művelődési házban. Másnap, 10-én 10 és 12 órától elsősorban a gyerekeket várják a Mátyás király igazsága című előadásra.

December 11-én 16 órától a szászrégeni művészeti iskola karácsonyi előadását láthatják az érdeklődők. 17-én, kedden Homonyik Sándor koncertezik, míg 21-én a Marosvásárhelyi Állami Filharmónia karácsonyi koncertjére várják a közönséget a művelődési ház nagytermébe.

Január 8-án és 9-én 19 órától a Hahota színtársulat, míg január 25-én 17 és 20 órától a Gruppen-Hecc szilveszteri kabaré-előadását láthatják a szászrégeniek.

Az Erdélyi Magyarok Tolna Megyei Egyesületének meghívására november 29-e és december 2-a között a művelődési ház Vadrózsa néptánccsoportja adventi előadásokon vesz részt Pakson. A kiszállás költségét a vendéglátók állják. (fábián)

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére