Navigáció: Kezdőlap / Sport / Új edzővel és tervekkel várja az idényt a szászrégeni Avântul

Új edzővel és tervekkel várja az idényt a szászrégeni Avântul

ul közölte azoknak a játékosoknak a listáját is, akikre az új idényben számítanak.

A keret a következő:

Kapusok: Claudiu Bucin, Csegedi Hunor, Vlăduţ Raica, Gál Attila.

Hátvédek: Roberto Hasnăş, Cătălin Bugnar, Baki Nimród, Dumitru-Sergiu Chirilă, Florin Truţă, Raul Suciu, Dan Crişan Zachei, Eric Enyedi.

Középpályások: Cristi Chirilă, Harkó Károly, Raul Moldovan, Marian Şerbănaţi, Paul Paşca, Mario Pop, Adrian Szekely, Răzvan Bucur, Tóth Krisztián, Ionuţ Sămărghiţan, Bogdan Stavilă.

Csatárok: Vlad Bujor, Adrian Murar, Daniel Popa.

A felkészülést már egy ideje megkezdte a csapat, a múlt héten pedig egy barátságos mérkőzést is játszott a besztercei Gloria ellen, ami 1-1-es döntetlennel végződött. A régeni csapat gólját Stavilă szerezte, míg az ellenfél a hosszabbításban, büntetőből egyenlített.

Noha a 3. liga bajnoki idényének pontos kezdetét még nem tűzték ki, sőt még a csoportbeosztást sem készítették el, az Avântul az első hivatalos mérkőzésére készül. Augusztus 11-én rendezik ugyanis a Románia-kupa megyeközi szakaszának második körét, amelynek keretében Maros megye két 3. ligás csapata egymás ellen lép pályára. A Nyárádtői Unirea – Szászrégeni Avântul mérkőzést a nyárádtői pályán augusztus 11-én, szerdán 17:30 órai kezdettel játsszák.

Bálint Zsombor
Népújság

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére