Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Nagy sikere volt a Szentegyházi Gyermekfilharmónia adventi koncertjének.

Nagy sikere volt a Szentegyházi Gyermekfilharmónia adventi koncertjének.

Telt házas adventi koncertet adott a világszerte ismert és elismert Szentegyházi Gyermekfilharmónia a szászrégeni Eugen Nicoară Művelődési Házban – az Erdélyi Magyar Szövetség és a Minta ifjúsági szervezet rendezésében. 

Az ünnepi eseményt követően a koncert főszervezője, az EMSZ szászrégeni elnöke, Pál Zoltán elmondta: szívet melengető, valódi közösségformáló ereje volt a rendezvénynek, melyből a szászrégeni és Maros megyei EMSZ szervezetei is kivették a részüket. „Köszönet a szervezőknek és a résztvevőknek is, hogy lehetővé tették a 140 főt számláló, világszerte ismert és elismert gyermekkórus fellépését” – mondta Pál Zoltán. 

„Ott, ahol van magyar gyermek, ott lesz magyar jövő is. A szászrégeniek erőn felül teljesítettek, hogy bebizonyítsák ezt, valamint hogy valódi adventi hangulatot csempésszenek az ünneplő szászrégeniek és a Maros megyeiek szívébe” – nyilatkozta Brassai Hunor, a Minta elnöke. 

A szervezők köszönik mindenkinek a megtisztelő jelenlétét, valamint áldott adventi készülődést és karácsonyi ünnepet kívánnak. 

Az Erdélyi Magyar Szövetség sajtóirodája

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére