Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Közlemény:Szászrégen önkormányzata, „Az Apalinei utcai esővízelvezető rendszer, szennyvízcsatorna-hálózat és bekötések” projekt birtokosa értesíti az érdeklődőket.

Közlemény:Szászrégen önkormányzata, „Az Apalinei utcai esővízelvezető rendszer, szennyvízcsatorna-hálózat és bekötések” projekt birtokosa értesíti az érdeklődőket.

Szászrégen önkormányzata, „Az Apalinei utcai esővízelvezető rendszer, szennyvízcsatorna-hálózat és bekötések” projekt birtokosa értesíti az érdeklődőket a Maros Megyei Környezetvédelmi Ügynökség döntéséről, mely szerint a környezeti hatásvizsgálati eljárás keretében nincs szükség környezeti hatástanulmányra a fenti projekt esetében, amit kivitelezésre javasolnak az Apalinei utcában, telekkönyvszám 60124/Szászrégen, Maros megye.

A besorolási döntés tervezete és annak indoklása megtekinthető a környezetvédelmi ügynökség székhelyén – Marosvásárhely, Hídvég (Podeni) utca 10. szám – hétfőnként 9–15 óra között, keddtől péntekig 9–12 óra között, valamint a http://.apmms.anpm.ro internetes címen. 

Javaslataikat és észrevételeiket a környezetvédelmi ügynökség székhelyén nyújthatják be a közleménynek a környezetvédelmi ügynökség honlapján való megjelenésétől számított tíz napon belül.

Márk Endre Dezső polgármester

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére