Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Újabb iskolai áldozat Szászrégenben.

Újabb iskolai áldozat Szászrégenben.

Járványossá válik az iskolai agresszió nemcsak országszerte, hanem megyénkben is. Alig ült el a botrány a Papiu Ilarian Főgimnáziumban, amelynek egyik diákja az osztályfőnöknőjét bántalmazta, április 3-án Szászrégenben újabb iskolai incidens történt. A Ioan Bojor Technológiai Líceumban négy fiú „rendezett” egy vitát ütlegeléssel, rúgásokkal. A támadók végzős diákok, az áldozat egy kilencedik osztályos fiú, aki fejsérülést és zúzódásokat szenvedett. 

Az iskola igazgatónője szerint a tettlegességre a négy XII.-es és a IX. osztályos fiú között az iskola mögött került sor, ami kiesik a kamerák látószögéből. Az áldozat úgy hagyta el az iskola épületét, hogy senkit sem értesített a történtekről. Otthon az édesanyjának mondta el, ő pedig, a fiú fején és a testén keletkezett sérülések láttán a szászrégeni kórház sürgősségi ügyeletéhez fordult. A szolgálatos orvos megállapította, hogy a fiú állapota stabil, de fejsérülése és a testén lévő zúzódások miatt a marosvásárhelyi idegsebészetre és gyermekgyógyászatra küldte, hogy alaposabban kivizsgálják. 

Az iskola vezetősége időközben értesítette a helyi rendőrséget. A rendfenntartó hatóság közleménye szerint az agressziót a négy nagyobb fiú követhette el, akik nevére bűnügyi dossziét állítottak össze, a kivizsgálás pedig tovább folytatódik, valamennyi körülmény tisztázása és a törvényes intézkedések meghozatala érdekében. (b.)

Bodolai Gyöngyi

Népújság

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Szólj hozzá

E-mail címed nem közöljük nyilvánosan.A kötelező mezőket * jelöli *

*

Az oldal tetejére