Navigáció: Kezdőlap / Szórakozás / Várják a lovasok jelentkezését a III. Marosszéki lófuttatásra

Várják a lovasok jelentkezését a III. Marosszéki lófuttatásra

Tisztelt lovasok!

A III. Marosszéki lófuttatás fôszervezôi tisztelettel meghívják Erdély lovasait a 2015. június 27-én, a Bözödújfalusi-tónál megrendezésre kerülô síkversenyre. Jelentkezni a www.marosszekilofuttatas.ro oldalon található „Jelentkezés” menüpont alatt lehet, június 22-ig.

A Marosszéki lófuttatás idei programja ügyességi rönkhúzó versenyszámmal bôvül. Várják a jelentkezôket erre a megmérettetésre is. Mindkét versenyszám lovasra és lóra vonatkozó szabályai a honlapon olvashatók.

Benevezési díj nincs, a tartalmas szórakozás garantált! A díjak összértéke 5000 RON. Fontos: minden lovas és részt vevô ló érdekében, a lovak egészségi állapotának igazolására szolgáló dokumentumok nélkülözhetetlenek, a szabályzatban foglaltaknak megfelelôen.

„Szervezôkként felelôsek vagyunk a résztvevôk lovainak egészségéért, ezért idén mindenki, aki lóval érkezik a Marosszéki lófuttatásra – versenyzôk, elôadók, nézôk – köteles bemutatni lova érvényes vérvizsgálati eredményeit és az influenza elleni védôoltás beadását igazoló okiratot. Ezekért a körzeti állatorvoshoz kell fordulni. Bízunk benne, hogy minden lótulajdonos megérti és felelôsségteljesen kezeli majd ezt a feltételt” – mondta Jankovits Ferenc fôszervezô.

Az Equitana lovasbolt a legápoltabb lóért járó Aranyparipa díjat adja át a III. Marosszéki lófuttatáson.

Partnerek: Maros Megyei Tanács, Erdôszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal, 6. Württemberg-huszárok

Médiapartner: Erdélyi Magyar Lovasportál, www.erdelyilovas.ro

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Egy hozzászólás

  1. Sokak véleménye szerint, nincs jobb lovas nálam… Éna világ legtökéletesebb emberétől tanultam lovagolni, és ez nem „öntömjénezés”, hanem biztos, 100%! Sajnos nincs pénzem erre az utazásra, pláne Sümegről lóval!!! Nem megy a dolog, bárhogyan szeretném!!!

Az oldal tetejére