Navigáció: Kezdőlap / Egyéb / A GYÓGYSZERGYÁRAKNAK NEM A GYÓGYÍTÁS A CÉLJA!

A GYÓGYSZERGYÁRAKNAK NEM A GYÓGYÍTÁS A CÉLJA!

Semmi sem az, aminek látszik! Egy vegyész aki több gyógyszergyár alkalmazottja volt azt állítja hogy a gyógyszergyárak nem gyógyítani akarnak minket, csak ideiglenesen megszűntetni a tüneteket.

A férfi azt állítja, hogy a gyógyszeripar egy olyan üzleti tevékenység, amely az embereket egész életükön át el akarja látni gyógyszerekkel.
„A gyógyszergyárak nem azért fejlesztik ki készítményeiket, hogy betegeket kezeljenek, hanem hogy tüneteket szüntessenek meg”. Shane Ellison több gyógyszergyárnak is dolgozott és pontosan tudja miről beszél.

A fiatalember feltett egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy mi a teendő, ha a tünetek megszűntek. Hát az, hogy újabb betegségeket találjanak ki. Erre a legjobb példa a pszichiátriákon használatos gyógyszerek. Ezekkel a gyógyszerekkel újabbnál újabb betegségeket lehet generálni.

A pszichiáterek azt mondják, hogy a nemkívánatos viselkedés kezelésére az agy kémiai működését kell megváltoztatni egy tablettával.

Shane Ellison azt javasolja, hogy ha az orvos nem tudja bebizonyítani a betegséget amit diagnosztizált akkor ne vegyük be a gyógyszereket. Ugyanis Ellison saját szemével látta vegyészként, hogy a gyógyszergyárak olyan szereket dolgoznak ki, amelyek akár ölni is képesek. A gyógyszerek túl veszélyesek és nincsenek hatásuk. Ráadásul olyan tüneteket generálnak, amelyek ellen kifejlesztették ezeket a gyógyszereket.

És nagyon sokszor placebót adnak az embereknek aminek semmi hatása, mégis fizetnek érte.

Shane Ellison azt mondja, hogy a gyógyszeriparnak van a legjobban kifejlesztett marketingrendszere, amely elképesztő hatékonysággal működik.

„Minden lobbi közül a gyógyszer lobbi a legsikeresebb az egész világon. Orvosokkal, pszichiáterekkel és kutatókkal olyan jelentéseket fogadtatnak el, amik a szerek hatékonyságát hivatottak bebizonyítani. Ez pedig a gyógyszeripari szervezetekre jelentősen pozitív hatással van.”

„A gyártók tudományos köntösbe csomagolva adják el termékeiket, és évente 125 ezer páciens hal meg az orvosok által felírt gyógyszerek miatt.” – nyilatkozta Shane Ellison.

A gyógyszergyáraknak van egy másik nagy fegyvere is, ez pedig a média. Rengeteg gyógyszerreklám és mindegyik arról szól, hogy mennyire hatékony az adott gyógyszer.

Shane Ellison,
vegyész

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére