Navigáció: Kezdőlap / Sport / Az Avântul első győzelme

Az Avântul első győzelme

Két döntetlen után megszerezte az első győzelmét a labdarúgó 3. liga 2019/2020-as idényében a Szászrégeni Avântul, Maros megye egyetlen csapata az első három osztályban.

A Gyulafehérvári Unirea elleni találkozó nem volt egyszerű ügy, és mindössze egy gól döntött a három pont sorsáról. A hazaiak találatát Merdariu szerezte, aki Covaciu szabadrúgásból érkező passzát fejjel értékesítette. Dan Răzvan edző úgy vélte, azzal, hogy nagyon sok helyzetet kihagyott a csapata, önmagának tette nehézzé a mérkőzést, mert Bucin kapujánál is voltak lehetőségek, és a győzelem nem volt biztonságban az utolsó sípszóig. A szakvezető elégedettnek mutatkozott viszont a játékosok küzdeni akarásával és a három ponttal, mert erre nagy szüksége volt a csapatnak.

A szászrégeniek számára sűrű hét következik, hisz mielőtt a következő fordulóban Zilahra látogatnának, szerdán Románia-kupa-mérkőzésük van Alsógáldon.
Jegyzőkönyv

Labdarúgó 3. liga, V. csoport, 3. forduló: Szászrégeni Avântul – Gyulafehérvári Unirea 1-0 (1-0)

Avântul: Bucin – S. Chirilă, F. Pop, Merdariu, Laczkó, P. Luca, A. Luca, Murar, Covaciu, A. Chirilă, Bujor. Cserék: Vlasa, Potor, Inţa, Zachei, Berki, Horvath.

Gólszerző: Merdariu (37.).
Népújság
Bálint Zsombor

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Hozzászólások lezárva

Az oldal tetejére