Navigáció: Kezdőlap / Városi hírek / Új élet , álomvilág , Rocker vér!

Új élet , álomvilág , Rocker vér!

Jelenleg az Új-Brunswickban található Monctonban él a tehetséges Bozsoky Szabolcs dobos, aki immár 15 éves tapasztalatot tudhat maga mögött a “Show Business” területén, amit Romániában és Magyarországon szerzett. Szabolcs ez év májusában elhagyja Új-Brunswickot és Torontóba fog költözni, ahol szeretne egy profi Tribute zenekart alapítani, helyi magyar származású zenészekkel. Most ehhez a törekvéséhez keres zenészeket.

Szabolcs Erdélyben a Maros megyei Szászrégenben született 1976-ban és később Szegeden, illetve a kolozsvári Babes-Bólyai Egyetemen is tanult. Tanulmányait befejezve testnevelő tanárként 12 éven át abban a líceumban tanította a diákjait, ahol korábban Ő maga is tanult.  A sport és a zene szeretete gyermekkora óta párhuzamosan jelen van életében, szabadidejét ennek a két tevékenységnek szenteli azóta is.

A Zenében

SzabiBozsokyDrummerSzabolcs 8 éves korában kezdett el dobolni, majd 14 éves korától kezdve több zenekarban megfordult. 1997-ben már nagyszínpadokon is feltűnt, és Szászrégen legtehetségesebb zenészeivel a DE ALTO zenekarral játszott. Velük országos rock fesztiválokat nyert meg. 2003-ban a bukaresti ANTRACT tagja lett, ahol a zenekar harmadik nagylemezére dobolta fel az ütemeket. Később több ismert erdélyi zenekarban játszott, akikkel további nagylemezek elkészítésében működött közre. Ilyen zenekarok és zenészek az X-Faktorból is jól ismert Szabó Előd és a TITÁN együttes, illetve a Csillag Születik című műsorban feltűnt Vizi Imre. (Szabolcs egykori zenésztársáról, Vizi Imréről még azt érdemes tudni, hogy  2012-ben az év hangja volt Romániában. Jelenleg pedig arra is esélyes, hogy Romániát képviselje majd az Euróvíziós dalversenyen, hiszen a legjobb 12 közé jutott saját dalával az ottani válogatón.)

Zenésztársak kerestetnek

SzabiBozsoky2Bozsoky Szabolcs másfél éve él Új-Brunswickban, Monctonban, ahonnan hamarosan Torontóba fog költözni. Amíg a korábbi kiváló zenésztársak az óhazában zenélnek tovább, addig Szabolcs Kanadában szintén folytatni szeretné a zenélést, magyar származású zenészekből álló Tribute zenekar alapításával (pl. Ákos, Magna Cum Laude, Hooligans és a régi nagy magyar rock slágereket játszó zenekar formájában). Ehhez keres magyar származású zenészeket a helyi magyar közösségen belül. Ahogyan Ő fogalmaz, hogy “összejöhessen egy jó kis kanadai magyar zenész család”.

Bízunk abban, hogy az alázatos, profin doboló és nagy zenei tapasztalattal rendelkező Szabolcs megtalálja azokat a zenészeket a kanadai magyar közösségen belül is, akikkel egymást kiegészítve sok örömet és boldog pillanatot szereznek majd a hallgatóságnak.

Ha Ön vagy ismerőse zenész, Torontó környékén él és szívesen tagja lenne egy fiatal kanadai magyar Tribute zenekarnak, akkor ne habozzon felvenni a kapcsolatot.

Bozsoky Szabolcs elérhetőségei:

A szerző szászrégen.ro

Egy akinek nem tetszik a jelenlegi helyzet.

Egy hozzászólás

  1. szászrégen.ro

    Sok sikert Szabi.

Az oldal tetejére